Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Rekonstrukcija upravne zgrade poduzeća Usluga i Odvodnja

Rekonstrukcija upravne zgrade poduzeća Usluga i Odvodnja

Rekonstrukcija upravne zgrade poduzeća Usluga i Odvodnja
U ponedjeljak, 5. siječnja počeli su radovi na rekonstrukciji upravne zgrade poduzeća Usluga Poreč d.o.o. i Odvodnja Poreč d.o.o. na adresi Mlinska 1.

Rekonstrukcija postojeće poslovne građevine obuhvaća izgradnju uredskog prostora na I. katu za potrebe provedbe EU projekta, natkrivanje i uređenje ulaza u zgradu, rekonstrukciju instalacije vode i kanalizacije, te električne instalacije i ostale građevinsko obrtničke radove na energetskoj obnovi kompletne poslovne građevine - zamjenu aluminijske stolarije, toplinsku izolaciju fasade, i sl.

Investiciji se prije svega pristupilo zbog obveza koje je potpisivanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, društvo Odvodnja Poreč d.o.o. preuzelo u sklopu provedbe EU projekta Poreč, pa tako i obvezu stavljanja na raspolaganje prostorije za koordinacijske sastanke stručnog nadzora, izvoditelja radova, voditelja projekta i ostalih učesnika. Kako sadašnja upravna zgrada nema prikladnu prostoriju za takvu vrstu sastanaka, pristupit će se adaptaciji i rekonstrukciji dijela zgrade kako bi se zadovoljili minimalni uvjeti propisani od strane Europske komisije. Projekt rekonstrukcije postojeće poslovne građevine izradila je tvrtka Konstrenčić i Krebel arhitekti d.o.o. iz Zagreba, a nakon provedenog postupka javne nabave za izvođača radova odabrano je poduzeće Vladimir Gortan d.d. za graditeljstvo iz Pazina, s kojim su Usluga Poreč i Odvodnja Poreč  sklopile pripadajuće Ugovore o izvođenju radova. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 2.181.048,94 kuna bez PDV-a. Četrdeset posto investiranih sredstava za podizanje razine energetske učinkovitosti objekta biti će sufinancirano od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Energetskom obnovom zgrade znatno će se smanjiti  potrošnja energije koja je potrebna za grijanje i hlađenje uredskih prostora.

Obavještavamo cijenjeno građanstvo i sve korisnike naših usluga da će se od  petka, 2. siječnja 2015. godine, Uprava poduzeća Usluga Poreč i Odvodnja Poreč sa radnim jedinicama i sektorima, zbog rekonstrukcije upravne zgrade na adresi Mlinska 1, privremeno preseliti. Nove lokacije su slijedeće:

• Obala m. Tita 21, gdje seli Uprava Društva, rukovoditelj Sektora Računovodstvo i financije i rukovoditelj Sektora opći, pravni i kadrovski poslovi

• Rukovoditelj Radne jedinice Hortikultura i groblje seli u upravnu zgradu Groblja Poreč na adresi Karla Huguesa 20

• U upravnu zgradu Marine Poreč na adresi Turističko šetalište 9, seli rukovoditelj Radne jedinice Komercijalne djelatnosti

• Na adresi Narodni trg 1 bit će Rukovoditelji Radne jedinice Čistoća Usluge Poreč d.o.o. i Radne jedinice Operativa Odvodnje Poreč d.o.o., Sektor računovodstvo i financije, te Sektor opći, pravni i kadrovski poslovi sa tehničkom službom Usluge Poreč d.o.o. i Odvodnje Poreč d.o.o.

Blagajna i ured parkirališta, za obnovu parkirnih pretplata i sva potrebna plaćanja ostaju na postojećoj adresi Mlinska 1. Svi brojevi telefona za kontakt, brojevi fax-a i adrese e-pošte ostaju nepromijenjeni.

Završetak radova planiran je početkom travnja 2015. godine.   

Usluga Poreč d.o.o. i Odvodnja Poreč d.o.o.