Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože"

Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože"

Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože" Porečka bajka u punom sjaju u dvorani "Veli Jože"
Porečka bajka, prigodni predblagdanski program Grada Poreča-Parenzo za najmlađe, ovih se dana u dvorani „Veli Jože“ odvija punom parom. Bajka je počela u nedjelju u Kašteliru odakle je Djed Mraz krenuo na put vlakićem kako bi darivao svu djecu, te stigao idući dan na Trg slobode gdje mu je priređen svečani doček. Program je ove godine vraćen u dvoranu „Veli Jože“ gdje je kulminacija Bajke i gdje će se odvijati od utorka 16. do četvrtka 18. prosinca od 16.30 do 19 sati.

Ovdje se vrši podjela 1.400 poklon paketića, za svu djecu s područja Grada Poreča, u dobi od tri do deset godina, a u bajkovitoj atmosferi u dvorani postavljeno je i Selo Djeda Mraza u kojem su svoje štandove postavili i pomno ukrasili članovi Društva Naša djeca, Društva invalida, Doma za starije i nemoćne, a tu je i bazen s paketićima i prijestolje Djeda Mraza.

Sve scenske nastupe koje su marljivo pripremali u proteklom periodu, na Bajci pokazuju mališani svih porečkih dječjih vrtića: Radost 1 i 2, njihov područni odjel u Baderni, te Paperino, Cipelići, Crvenkapica, 101 dalmatinac, Smješak, kao i učenici Osnovne škole Poreč i Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“. I ove godine manifestacija ima edukativnu ulogu, te kroz izložbu likovnih radova „Moja najdraža igračaka“ u kojoj su sudjelovala djeca iz svih dječjih vrtića, Grad ih daruje edukativnim poklon paketićima i na tako na zanimljiv i zabavan način potiče na razmišljanje o aktualnoj temi, energetskoj učinkovitosti i održivom  razvoju. Ovogodišnje izdanje uključuje i kazališne predstave za svu djecu „Ledengrad“, Društva Naša djeca, te predstavu „Lavov san“ Studija MOT 08, a sve zaključuje tradicionalni dječji festival „Voci allegre“.  

Detaljan program po danima pogledajte u privitku.

Fotografije Foto Studio Edi

Dodatni materijali