Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Program 15. Porečke bajke od 14. do 30. prosnica 2014.

Program 15. Porečke bajke od 14. do 30. prosnica 2014.

Tradicionalni predblagdanski program u prosincu - Porečka bajka, namijenjen svim uzrastima, ove će se godine održati po petnaesti put od 14. do 30. prosinca 2014. na nekoliko lokacija u gradu. Detaljan program Porečke bajke sa svim događanjima namijenjenim djeci donosimo u PDF privitku na hrvatskom i talijanskom jeziku. Sve aktivnosti u sklopu ove predblagdanske manifestacije najavili su predstavnici Grada Poreča-Parenzo na konferenciji za novinare održanoj 1. prosinca čiji izvještaj i više detalja o programima možete pročitati u članku Najavljena 15. Porečka bajka, predblagdanski program za djecu i odrasle.

Uz dio programa Porečke bajke namijenjen djeci, iz bogataog programa namijenjenog svima izdvajamo:

Srijeda, 17.12. - u 19 sati božićni koncert učenika Umjetničke škole Poreč, kazališna dvorana Pučkog otvorenog učilišta

Četvrtak, 18.12. - 20 sati tradicionalni gospel koncert Joyful Gospel Singers iz New Orleansa, prvi put u Hrvatskoj, kazališna dvorana Pučkog otvorenog učilišta (rezervacije i kupnja ulaznica u Pučkom otvorenom učilištu ili na http://www.poup.hr/)

Petak, 19.12. – u 19.30 sati božićni koncert mješovitog pjevačkog zbora „Joakim Rakovac“ Poreč i „Roženice Pazin“, Crkva gospe od anđela

Subota, 20. 12. - 20.30 sati božićni koncert Big Band Poreč, kazališna dvorana Pučkog otvorenog učilišta

Srijeda, 24.12. - od 10 do 12 sati Trg slobode Poreč – „Badnje jutro u Poreču“ – domjenak, dar Grada Poreča-Parenzo za sve građane uz besplatno vino i bakalar

Utorak, 30.12. - 17 sati Trg slobode  - javno izvlačenje novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč uz zabavni program

Pozivamo svu djecu i odrasle da posjete programe u sklopu Porečke bajke, uključe se i u uživaju u nekima od brojnih aktivnosti koje smo pripremili za Vas u predblagdanskom periodu.

Dobrodošli!  

Dodatni materijali