Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Počela Porečka bajka

Počela Porečka bajka

Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka Počela Porečka bajka
Porečka bajka je počela! Predblagdanski program Grada Poreča-Parenzo namijenjen prvenstveno najmlađima, ove godine obilježava svoje jubilarno, 15. izdanje u kojem donosi puno novosti, bajkovite atmosfere i naravno, darova. Tako je ove godine Bajka počela u nedjelju, 14. prosinca u Kašteliru, u poznatoj Kući Djeda Mraza.

Upravo je tu, iz svoje kuće najpoznatiji djedica krenuo na svoj dugačak put tijekom kojeg će darivati djecu. U čarobnoj Kući u kojoj uživaju tisuće djece i ove je nedjelje bilo živo, između brojenih mališana i njihovih roditelja koji su se zabavljali u radionicama, igraonicama, kušali razne slatke delicije i slikali se, Baka Mraz spremala je Djeda na put, uz pomoć patuljaka i brojne bliceve foto aparata. Djed je tako uzeo svoju vreću punu darova, pozdravio se sa svima i uz poljubac Bake Mraz sjeo u okićeni vlakić koji ga je čekao na kaštelirskoj Placi i krenuo na daleki put kako bi obišao svu djecu.

Prva postaja na tom putu bit će mu upravo Poreč i to već idućeg dana, u ponedjeljak 15. prosinca gdje će ga dočekati vrtićki mališani, a Porečani mu s početkom u 10.30 sati pripremaju bogat program i veseo doček. Dobrodošlicu Djedu Mrazu zaželjeti će gradonačelnik sa suradnicima, a poznati djedica u Poreču će se zaustavit još sljedeća tri dana, do četvrtka i to u dvorani „Veli Jože“ gdje će se odvijati program Porečke bajke, uz obilje programa za djecu, štandova i zabave. U slučaju lošeg vremena doček Djeda Mraza na Trgu se odgađa.  

Kompletan program Porečke bajke namijenjen djeci pogledajte u privitku.

Dodatni materijali