Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Na humanitarnom koncertu za Kseniju prikupljeno gotovo 35 tisuća kuna

U organizaciji Grada Poreča i Odbora za manifestacije na humanitarnom koncertu za Kseniju Rajko, održanom u subotu, 22. studenog 2008.godine prikupljeno je 34 800 kuna.

Na koncertu Omogućimo Kseniji da ponovno postane majka svojoj djeci održanom u sklopu proslave zaštitnika grada Poreča, svetog Maura, nastupile su porečke grupe, i to redom God Name, Circus, Blue jeans the band, John Dear, The Vervet,Cowmonkyes, te dj-evi koji su posjetitelje, u šatoru, zabavljali do kasno u noć.

Ulaznice za humanitarni koncert su stajale 30 kuna, a prodano ih je ukupno 670. Svoj su prilog posjetitelji dali i kroz konzumiranje pića u šatoru. Svoj su doprinos u organizaciji i pomoći za Kseniju dali Moto klubovi iz cijele Istre. Ukupna suma koja je prikupljena na koncertu iznosi 34 800 kuna.

Sredstva su namijenjena za operaciju gospođe Rajko, 37-godišnje Višnjanke, koja više od tri godine leži nepokretna i boluje od vrlo teške bolesti koja se ne može liječiti u Hrvatskoj. Nada za poboljšanje svojeg teškog zdravstvenog stanja pružena joj je u Kini, u Neurološkoj klinici u Pekingu gdje će joj tamošnji liječnici obaviti transplantaciju matičnih stanica.

Ksenija Rajko je u pratnji medicinskog osoblja i supruga, otputovala u Kinu 20. studenog. Podsjećamo da zahvat transplantacije stoji oko 50.000 eura. Ukoliko ste u mogućnosti financijski pomoći bolesnoj Kseniji, molimo sredstva uplatiti na račun Privredne banke Zagreb, broj računa 2340009-3200363364.