Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održan treći regionalni Summit prodajne struke Executive Sales Adria Summit

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održan treći regionalni Summit prodajne struke Executive Sales Adria Summit MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održan treći regionalni Summit prodajne struke Executive Sales Adria Summit MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – održan treći regionalni Summit prodajne struke Executive Sales Adria Summit
U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču i ove je godine održan summit prodajne struke Executive Sales Adria Summit (ESAS 2019). Treće izdanje ESAS-a održano je pod pokroviteljstvom Grada Poreča-Parenzo u hotelu Parentium, a u Poreč je od 16. do 18. listopada 2019. dovelo preko 250 profesionalaca iz hrvatskih i regionalnih kompanija s područja managementa i prodaje.

Kao i prethodnih godina, ESAS je ponovno ponudio znanje i pregled trendova iz prodaje i marketinga, osigurao fantastičan networking i omogućio povezivanje ljudi iz branše.

Uz vodstvo vrhunskih stručnjaka, ESAS predstavlja sveobuhvatno „naoružavanje“ kako savjetima i trikovima, tako i izgradnjom samopouzdanja na područjima prodajne strategije, unaprjeđenja prodaje i javnog nastupa. ESAS pruža moderno, intenzivno i proaktivno učenje koje sudionike potiče na nova razmišljanja o prodajnim trendovima. Ujedno se temelji na tezi da prodaja najčešće nije situacijski određena, već njena uspješnost izuzetno ovisi o prodavaču - osobi.

Glavni cilj ESAS-a jest pomoći prodavačima i prodajnim organizacijama u njihovom rastu, razvoju i dostizanju maksimalnog prodajnog potencijala. Cijeli Summit temelji se na ideji razvoja prodajne profesije. U tri dana održano je devet predavanja i pet prodajnih priča, a Summit je bez sumnje opravdao svoj slogan „Prodaja je zakon“. Posjetitelji ESAS-a u Poreču imali su priliku čuti predavanja prodajnih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u ovome području, a među ostalima i dva britanska prodajna profesionalca – Karen Dunne-Squire i Daniel Disney – koji su o marketingu i prodaji govorili iz nešto drugačije perspektive.

Summit je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova..

IN ITALIANO...