Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Na aukciji slika prikupljeno 157 000 kuna - anar rukavina t4 Na aukciji slika prikupljeno 157 000 kuna - anar rukavina t5 Na aukciji slika prikupljeno 157 000 kuna - anar rukavina t6 Na aukciji slika prikupljeno 157 000 kuna - anar rukavina t7

Na aukciji slika prikupljeno 157 000 kuna

U organizaciji Rukometnog kluba Poreč, a pod pokroviteljstvom Grada Poreča i turističke grupacije Valamar, u subotu je održana dobrotovorna aukcija slika u hotelu Diamant Valamar u Poreču.

 

Na aukciji slika je prikupljeno 157. 000 kuna. Prihod od dobrotvorne aukcije, koji uključuje kotizaciju i sredstva prikupljena aukcijom slika, Rukometni klub Poreč donirat će Zakladi Ana Rukavina u svrhu proširenju Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica. Na dobrotvornoj aukciji slika je ponuđeno 54, a prodano 35 slika.

Porečka Likovna udruga donirala je za ovu, hvale vrijednu akciju, 20 slika svojih članova.

Najveća hrvatska turistička grupacija Valamar, kao generalni pokrovitelj događanja, donirala je Zakladi prostor za održavanje aukcije te je osigurala organizaciju svečane večere.

Događaju su nazočili gosti iz političkog, gospodarskog i javnog života Istre i Hrvatske koji su svojim doprinosom omogućiti da što više bolesnika dobije šansu pronaći darivatelja u Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

S kupnjom nekoliko slika svoj doprinos dobrotvornoj akciji za Zakladu Ane Rukavine dao je i Grad Poreč kupnjom nekoliko slika. Zakladi su, određena sredstva donirala i porečka gospodarska poduzeća.

Ova akcija nastavak je napora Zaklade Ana Rukavina i njezinih podupiratelja u ostvarivanju cilja tipiziranja svih dobrovoljnih darivatelja koštane srži u Hrvatskoj.

Podsjetimo da je tijekom dvije protekle godine RK Poreč organizirao humanitarne akcije u kojima su prikupljena sredstva u iznosu od 50-tak tisuća kuna donirana OŠ Poreč za opremanje učionice za djecu s posebnim potrebama.