Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Spektakularni završetak Sport Festa

Spektakularni završetak Sport Festa Spektakularni završetak Sport Festa Spektakularni završetak Sport Festa Spektakularni završetak Sport Festa Spektakularni završetak Sport Festa
Sport Fest, najveći regionalni sajam i konferencija sporta, za treći i zadnji dan ostavio je adrenalinska uzbuđenja. Uz završna natjecanja u nekoliko sportskih disciplina, održan je i posebni dio programa nazvan Sport Fest na krilima.

Uzbudljivo trodnevno događanje prepuno raznovrsnog sportskog sadržaja posjetilo je više od 5.000 posjetitelja, od kojih je najveći dio došao uživati upravo u adrenalinskim vratolomijama finalnog dana. Gravitacijske jurilice iz kućne radinosti koje su preživjele zagrebačku Red Bull Soapbox utrku došle su u Poreč i oduševile mnogobrojne navijače. Majstori ove ceremonije bili su Mario Petreković i Goran Vugrinec, dok je o pobjednicima odlučivao žiri u sastavu Tamara Despot, Valent Sinković i Drago Ćosić. Pobjedu je svojom brzinom i stilom odnijela ekipa Jack's Gang.

Atmosferu su do najviših granica kao i prethodna dva dana podigli BMX majstori predvođeni prvakom Svjetskog BMX kupa iz Hrvatske Marinom Rantešom i Senadom Grosicem, te su proglašeni i najbolji sudionici BMX Jam natjecanja. Fanovi disciplina s manje adrenalina pomno su pak pratili Flying Disc natjecanje gdje su također dodijeljene nagrade najboljima.

Uz ovo, u sva tri dana nagrađeni su još pobjednici natjecanja u tenisu, malom nogometu, odbojci, košarci, trčanju, romobilijadi, obaranju ruku, i stolnom tenisu i pikadu. Za kraj su posjetitelji još jednom obišli sajamske izlagače, a najveću pozornost izazvali su mnogobrojni interaktivni štandovi izlagača među kojima su bili: Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski rukometni savez, SEHA liga, Sport Vision, Rost Šport, Električni buntovnik, Marie, Gheek, Surf mania, Biolab, Hidra Iso, Goofy Snowboard, Delicia, Cobra box, Pago tent i mnogi drugi.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svim posjetiteljima, domaćinima iz Grada Poreča-Parenzo, Valamar Rivieri i svim ostalim partnerima, izlagačima i natjecateljima te najavljuju još zanimljivije izdanje Sport Festa za sljedeću godinu.

IN ITALIANO...