Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Početak Sport Festa uz najveća sportska imena

Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena Početak Sport Festa uz najveća sportska imena
U petak, 4. listopada 2019. u porečkoj dvorani Žatika svečano  jeotvoreno treće izdanje Sport Festa, najvećeg regionalnog sajma i konferencije sporta, koji će do nedjelje svim posjetiteljima nuditi iznimno raznovrstan i bogat sadržaj. Potvrdio je to već početak ove jedinstvene manifestacije čije je otvaranje izazvalo veliki interes. Mnogobrojne goste uvodno je pozdravio Drago Ćosić nakon čega su uslijedila obraćanja gradonačelnika grada Poreča, Lorisa Peršurića, predsjednika Sportske zajednice Grada Poreča, Alfreda Mendikovića i direktora sektora marketinga u Valamaru, Ivice Vrkića.

Konferencijski dio otvorio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, te je zajedno s Mariom Zorkom, glavnim urednikom Sportskih novosti, predstavio knjigu Rusija naših snova. Podsjećanje na nezaboravnu rusku misiju i osvrt na predstojeće izazove nogometne reprezentacije završeni su druženjem sa svim fanovima uz fotografiranje i potpisivanje knjige, nakon čega su uslijedila predavanja i paneli u kojim su svoja iskustva i ideje dijelili Željko Mavrović, Klaudija Bubalo, Tomislav Paškvalin, Sulejman Tabaković, Marija Anzulović, Željko Jerkov i Mateo Beusan.

Paralelno s konferencijom počeo je i sajamski dio s popratnim aktivnostima što je također privuklo velik broj posjetitelja. Razlog tome bili su interaktivni štandovi izlagača, ali i događaji poput natjecanja u obaranju ruku i šahovske simultanke koji su bili otvoreni za sve zainteresirane. Uzbuđenja prvog dana Sport Festa zaokružena su početkom BMX Jam akrobatskog natjecanja.

Najbolja vijest za sve fanove sporta je kako sljedeća dva dana Sport Festa donose još više sadržaja i aktivnosti zbog kojih dvorana Žatika, ali i dodatne lokacije u Poreču, postaju nezaobilazna odredišta. U tome se posebno ističu predavanja Line Červara i braće Sinković, Run Fest utrke na 5 i 10 kilometara, Rotor Survivor nastup gravitacijskih jurilica i još mnogo toga. Detalji o svim događanjima dostupni su na www.sportfestporec.com