Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U subotu dobrotvorna večera i aukcija slika za Zakladu Ana Rukavina - ana top 1 U subotu dobrotvorna večera i aukcija slika za Zakladu Ana Rukavina - ana top 2 U subotu dobrotvorna večera i aukcija slika za Zakladu Ana Rukavina - ana top 4 U subotu dobrotvorna večera i aukcija slika za Zakladu Ana Rukavina - ana top 5

U subotu dobrotvorna večera i aukcija slika za Zakladu Ana Rukavina

Grad Poreč i turistička grupacija Valamar pokrovitelji su dobrotvorne večere za Zakladu Ana Rukavina koja će održati u subotu, 20.rujna 2008.godine, s početkom u 20 sati u hotelu Valamar Diamant u Poreču.

Konferenciji za novinare, održanoj u kongresnoj sali hotela Diamant prisustvovali su danas gradonačelnik grada Poreča Edi Štifanic, direktor Rukometnog kluba Poreč Roland Fable, medicinski direktor Zaklade Ana Rukavina, doc.dr.sc. Mirando Mrsić i voditeljica odnosa s javnošću u grupaciji Valamar, Marina Majić.

Zaklada u Poreču ima čvrsto uporište, rekao je medicinski direktor, dodavši pritom kako je siguran u dobru suradnju s RK Poreč koji je preuzeo organizaciju ovog plemenitog čina.

Gradonačelnik Edi Štifanic je izvijestio kako će Grad donirati sredstva Zakladi, ali i sudjelovati na aukciji slika. Prihod od aukcije umjetničkih slika namijenjen je proširenju registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica kao bi što više bolesnika dobilo šansu za pronalazak darivatelja u hrvatskom Registru. Umjetničke slike su dijelom iz same Zaklade ,a dijelom iz Likovne udruge Poreč, kazao je direktor RK Poreč, Roland Fable dodavši informaciju o kotizaciji za večeru koja iznosi 1000 kuna.

Događaju će nazočiti uvaženi gosti iz političkog, gospodarskog i javnog života Istre i Hrvatske koji će na taj način podržati rad Zaklade te svojim doprinosom omogućiti da što više bolesnika dobije šansu pronaći darivatelja u Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

Ova akcija nastavak je napora Zaklade Ana Rukavina i njezinih podupiratelja u ostvarivanju cilja tipiziranja svih dobrovoljnih darivatelja koštane srži u Hrvatskoj.

I ovim putem podsjećamo građane da pozivima na broj 060 9005 mogu podržati aktivnosti zaklade, a jednim pozivom se donira 6,10 kuna. Donacije je moguće uplatiti i na bankovni žiro-račun PBZ 2340009-1110261855