Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču - ff 3 Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču - ff 4

Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču

Jedan od prvih gradova u kojima je realiziran projekt Fotosofi u akciji održan je u Poreču. U organizaciji POU Poreč i Grada Poreča, od 29. 8. – 2. 9. 2008. održana je manifestacija Fotosofi u akciji Poreč, u kojoj je sudjelovalo 14 fotosofa, pod vodstvom Damira Hoyke.

Fotosofi su za vrijeme svog boravka u Poreču od 29.8.-2.9.2008., svaki u svom stilu, fotografirali motive grada, obrađivali snimljene fotografije i u ponedjeljak, 1.rujna u foajeu kazališta izložili po tri najuspješnija rada. Osim toga, Grad je organizirao događanja na kojima su posjetioci, zainteresirani za fotografiju, mogli čuti o projektu Fotosofia, upoznati Fotosofe, čuti njihova iskustva i upitati ih o fotografskim temama koje ih zanimaju.

Sastavni dio projekta je i realizacija izložbe odabranih fotografija koje su nastale za vrijeme terenskog snimanja na području grada, a svaki od autora predstavio se s tri rada dok je paralelno za večer otvorenja u kino dvorani bilo moguće pogledati i projekciju ostalih selektiranih fotografija, kao i steći uvid u terensko snimanje. Nastale fotografije ostati će u vlasništvu Grada Poreča. Izložbu je moguće pogledati do 14. rujna 2008. godine. Radno vrijeme: 10 – 13, 18 – 20 h, svakodnevno.

:

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču
Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču
Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču
Izložba za kraj akcije Fotosofa u Poreču