Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Dan ljubaznosti u prometu: najsavjesnijim vozačima prigodni pokloni

Dan ljubaznosti u prometu: najsavjesnijim vozačima prigodni pokloni Dan ljubaznosti u prometu: najsavjesnijim vozačima prigodni pokloni Dan ljubaznosti u prometu: najsavjesnijim vozačima prigodni pokloni
Kako bi se povećala sigurnost pješaka u prometu, 23. kolovoza 2019. u Poreču je provedena je preventivna prometna akcija pod nazivom „Dan ljubaznosti“ u suradnji Policijske postaje Poreč-Parenzo, prometnog redarstva Grada Poreča-Parenzo te uz prisustvo policijskog službenika Michaela Dukera koji boravi na području porečke policijske postaje u tekućem mjesecu u sklopu aktivnosti TURS.

Cilj prometne akcije je promoviranje poštivanja prometnih propisa, prvenstveno poštivanje prednosti prolaska pješacima na obilježenim pješačkim prijelazima, a najsavjesnijim vozačima podijeljeni su i prigodni pokloni, uz podršku Turističke zajednice Grada Poreča. Akcijom se ukazuje na potrebu tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanja vozača da sudjelujući u prometu poštuju prava pješaka, posebno prednost pješaka na pješačkim prijelazima i na podizanje razine prometne kulture kod svih sudionika u prometu.

Čestitamo nagrađenim vozačima te pozivamo građane i turiste da poštuju prometne propise radi većeg osjećaja sigurnosti u Gradu.

IN ITALIANO...