Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Prijedlog Liste reda prvenstva za upis djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir u pedagoškoj 2019./2020. godini

 

Na sjednici održanoj 8. kolovoza 2019. godine Povjerenstvo za provođenje upisa u dječje vrtiće utvrdilo je Prijedlog Liste reda prvenstva upisa djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir i Odluku o odbijanju zahtjeva koji ne ispunjavaju uvjete iz Poziva za upis djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir za pedagošku 2019./2020. godinu.

 

Uvid u Prijedlog Liste reda prvenstva upisa djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir i Odluku o odbijanju zahtjeva koji ne ispunjavaju uvjete iz Poziva za upis djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir za pedagošku 2019./2020. godinu može se izvršiti na oglasnim pločama i internetskim stranicama Dječjeg vrtića Radost, Grada Poreča-Parenzo i Općine Kaštelir-Labinci.

 

Prigovor se može izjaviti samo na Prijedlog Liste reda prvenstva upisa djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir. Prigovor se izjavljuje Povjerenstvu za provođenje upisa u dječje vrtiće u roku od 8 dana od dana objave Prijedloga Liste, odnosno do 20.kolovoza 2019. godine. Prigovor se ne može izjaviti na Odluku o odbijanju zahtjeva koji ne ispunjavaju uvjete iz Poziva za upis djece u Dječji vrtić Radost – Područni vrtić Kaštelir za pedagošku 2019./2020. godinu.

 

Informacije po donesenim dokumentima mogu se dobiti od članova Povjerenstva za provođenje upisa u dječje vrtiće od srijede 14. kolovoza do ponedjeljka 19. kolovoza, od 9,00 do 11,00 sati u prostorijama Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Poreč, Obala m. Tita 4 (prizemlje), kancelarija broj 7.

IN ITALIANO...