Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Vrijedna donacija Mime Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

Vrijedna donacija Mime Domu za starije i nemoćne osobe Poreč
Dežurna ambulanta koju tijekom noćnih dežurstava koristi medicinsko osoblje u porečkom Domu za starije i nemoćne od danas je bogatija za novu opremu – nova sjedeća garnitura, prostor za spremanje opreme i stol vrijednosti oko 6 tisuća kuna svakako će pomoći u kvalitetnijem održavanju noćnih smjena.

Službena primopredaja donacije izvršena je danas, 1. kolovoza 2019. u prostorima Doma za starije i nemoćne Poreč, a prisustvovali su joj uz predstavnike donatora – iz marketinga pulske Mime Nikolinu Čanak i Jelenu Ivančić i Tihana Mikulčić, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Poreč i njezini djelatnici, te zamjenica predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo Gordana Šušljik, posrednica u ovoj donaciji.

- Noćne smjene u Domu vrlo su aktivne, jer medicinske sestre korisnike obilaze svaka dva sata, stoga će im ova donacija itekako pomoći da poslove koje odrađuju tijekom noćne smjene što kvalitetnije odrade, a da istovremeno imaju potrebnu opremu., rekla je ravnateljica, a donatorima je uručena i prigodna zahvalnica Doma.

Predstavnice donatora naglasile su kako je Mima već dugi niz godina uključena u društveno odgovoran koncept poslovanja, jer taj koncept doprinosi svim stranama. Pomažu udrugama i institucijama i tako pomažu njihovom radu i profiliraju se kao društveno odgovorno poduzeće te stječu povjerenje zajednice, a pritom pomažu osobama kojima je pomoć potrebna.

Mimi ovo nije prva donacija porečkim institucijama, u prosincu 2018. donirali su porečkoj Ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije kuhinju, aparate i namještaj u vrijednosti 19 tisuća kuna.

IN ITALIANO...