Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Sport Fest donosi 360° sporta u Poreč

Sport Fest donosi 360° sporta u Poreč

U srijedu je u kazalištu Luda kuća predstavljeno treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Nakon vrlo uspješne premijere u Poreču prošle godine, Sport Fest se od 4. do 6.10.2019. vraća u dvoranu Žatika. Fokus Sport Festa ove godine je predstavljanje 360° sporta. Ideja je okupiti cijelu sportsku industriju na trodnevnom druženju i povezati ih kroz sajam i konferenciju. Bogati program Sport Festa ove će godine uključivati Run Croatia utrku, BMX natjecanje, Red Bull događanja, klizanje, slobodno penjanje, natjecanje u obaranje ruku i mnoge druge aktivnosti. Ovogodišnju konferenciju ponovno će obilježiti legende hrvatskog sporta poput Željka Mavrovića, Igora Blažinčića, braće Sinković, Line Červara, a organizatori najavljuju još neka iznenađenja. Još veći broj sajamskih izlagača jamči više nego dovoljno zanimljivosti za sve posjetitelje, a cijeli program zaokružit će Istra & Craft Beer festival u večernjim terminima na porečkoj rivi.
Alan Balen, izvrs?ni direktor projekta, istaknuo je: - Do sada smo već etablirali Sport Fest kao događaj koji pokriva sve sfere sporta, za sve zainteresirane skupine. Upravo zato, ove godine ideja koja nas i vodi i cilj prema kojem idemo je „360° sporta“. Nakon prva dva izdanja i više tisuća posjetitelja i sudionika, sasvim nam je jasan pristup koji donosi kvalitetu i odličan odaziv publike. Kroz 360 stupnjeva sporta obuhvatit ćemo sve relevantne teme, aktere i trendove, kako na sajamskom tako i na konferencijskom dijelu, za jedinstven sportski vikend u Poreču. Kao i prošle godine, vodimo računa o tome da fanovi sporta vode zdrav život pa pripremamo velik broj aktivnosti za sve posjetitelje, a tu su naravno i godišnje JUMP nagrade i zabavni večernji programi.“
Zahvaljujući kontinuiranoj podršci Grada Poreča-Parenzo, Valamar Riviere te ostalih pokrovitelja i partnera sajamski dio događaja će i ove godine biti besplatan za sve posjetitelje.