Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatni program edukacije za turističke vodiče o pravilnom pristupu i komunikaciji s osobama oštećena vida – u četvrtak 23. svibnja 2019.

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatni program edukacije za turističke vodiče o pravilnom pristupu i komunikaciji s osobama oštećena vida – u četvrtak 23. svibnja 2019.
U četvrtak 23. svibnja 2019. u organizaciji Grada Poreča-Parenzo održat će se besplatna edukacija o pravilnom pristupu i komunikaciji s osobama oštećena vida, namijenjena prvenstveno turističkim vodičima iz Poreča i okolice, ali i vodičima iz ostalih dijelova Hrvatske koji žele bolje razumjeti potrebe osoba oštećena vida. Edukacija će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč, prvi kat, učionica br. 3, s početkom u 12:00 sati.

 

Programom je predviđen teorijski i praktični dio, odnosno vježbe kojima će sudionici steći bolji uvid u potrebe i specifične okolnosti prostornog snalaženja osoba oštećena vida kroz zadatak ulaska u „tuđe cipele“.

 

Edukacija se provodi u okviru projektnih aktivnosti projekta USEFALL, sufinanciranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Program prekogranične suradnje Interreg V-A Italija-Hrvatska 2014.-2020. Projekt je usmjeren povećanju dostupnosti UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine u prekograničnom području kako bi se stvorio potencijal za održivi teritorijalni razvoj.

 

Prijave se zaprimaju slanjem e-maila na adresu Dunja.Babic@porec.hr, najkasnije do 17. svibnja u 12:00 sati. Broj polaznika je ograničen.

 

Dnevni red edukacije dostupan je OVDJE.

IN ITALIANO...