Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Večer NK Jadrana

Krajem prošlog tjedna u prepunoj Istarskoj sabornici održana je svečana večer NK Jadrana na kojoj je kroz prezentaciju predstavljena nova uprava, volonteri i prijatelji kluba, ekipe, treneri, škola nogometa i kampa, rezultati, sponzori, kao i  prezentacija ciljeva i planova kluba.

Kroz prezentaciju nove uprave, sve prisutne prove je novi predsjednik kluba Roni Žužić te je ujedno predstavio i ciljeve i planove kluba. U 2013/2014 godini, naši su planovi i ciljevi ekonomska organizacija, stabilizacija financija, organizirati strukturu unutar kluba, stabilnost sponzora, škola nogometa, knjiga standarda funkcioniranja NK Jadran-Poreč dok za 2014 /2015 godinu u planu imamo definirati razvoj i održivost na nogometnom tržištu, rekao je Žužić.  

Ekipe, trenere, rezultate, školu nogometa te opise radnih mjesta prezentirao je Danijel Jumić, voditelj škole nogometa, trener pionira i pomoćni trenera seniora.
Među prisutnima bili su i zamjenici gradonačelnika. Nataša Basanić Čuš, zamjenica gradonačelnika kazala je kako je veseli što je klub krenuo s ozbiljnim radom te se nadamo dobrim rezultatima. Budući smo grad sporta, kao Grad podržavat ćemo rad kluba NK Jadran, kazala je Basanić Čuš, zaželjevši svima sve najbolje u nadolazećim blagdanima.  

Predstavljeni su i novi dresovi NK Jadrana kao i službeno vozilo koje dolazi u siječnju 2014. godine u dogovoru s tvrtkom Promo auto. Svako dijete dobilo je poklon od NK Jadrana u suradnji s Hypo Alpe Adria Bankom, Peugeot Promo autom i tvrtkom Sigra. Hypo Alpe Adira Banka poklonila je štednu karticu za svakog člana NK Jadrana u vrijednosti od 100 kuna.
Svečanost je upotpunila porečka ženska vokalna skupina Brajde.  

Više pogledajte u prezentaciji.

Dodatni materijali:

Svečana večer NK Jadran - prezentacija