Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik Štifanić prisustvovao prvom porečkom triatlonu - traitlon 02 Gradonačelnik Štifanić prisustvovao prvom porečkom triatlonu - triatlon 01

Gradonačelnik Štifanić prisustvovao prvom porečkom triatlonu

Jučer je gradonačelnik Edi Štifanić prisustvovao prvom porečkom triatlonu, sportskoj manifestaciji međunarodnog karaktera, koji je okupio oko 200 natjecatelja iz 11 europskih zemalja. Start i cilj bili su kod hotela Palazzo  od kuda je krenula prva etapa – plivanje 1.900 metara, nakon čega je uslijedila druga etapa – biciklama duga 85 kilometara koja je išla preko Žatike, Dračevca  i natrag. Treća etapa, a ujedno i zadnja bila je trčanje 20 kilometara, lungomare do hotela Pical i natrag.

Na cilj je prvi stigao Andrej Vištica iz Zagreba, drugi je bio Splićanin Marin Koceić, a treći Slovenac Mitja Mori. Od žena prva je bila Austrijanka Lisi Gruber, druga Mađarica Reka Brassay, a treća Čehinja Gabriela Loskotova.
Organizatori ove utrke su Triatlon kluba Swibir, TZ Poreč i agencija Happy Time čiji je cilj da ova sportska manifestacija preraste u nešto više.