Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Porečani i gosti uživat će u spoju odlične glazbe i vina

Porečani i gosti uživat će u spoju odlične glazbe i vina

Četvrto izdanje eno-gastro manifestacije Wine Nights i ove će godine od 4. do 11. svibnja 2019. pretvoriti Poreč u nezaobilaznu destinaciju za sve ljubitelje vrhunskih istarskih vina, lokalnih delicija i jedinstvene gourmet ponude, te odlične zabave uz atraktivne glazbene izvođače. Organizator Wine Nights manifestacije, vodeća turistička kompanija Valamar Riviera, uz potporu Grada Poreča-Parenzo i Turističke zajednice Grada Poreča, te u suradnji s brojnim vinarima, ugostiteljima i sponzorima, za sve posjetitelje priprema bogatu eno – gastro ponudu i vrhunske koncerte.

 

Glavni dio događanja odvijat će se od 09. do 11. svibnja u vinoteci koja će za tu priliku biti postavljena na porečkoj rivi a gdje će nastupati grupe The Frajle (09.05.), Detour (10.05.) te Zucchero Tribute Band i SoulFingers koji su na rasporedu zadnju večer festivala (11.05.). Publiku će svaki dan zabavljati i DJ Dejvid, a prije nastupa Detoura u petak slušat ćemo i soul, funk i disco fusion u izvedbi Glitterboxa. Uz dobru glazbu, posjetitelji će moći uživati u dobroj kapljici i u vrhunskim delicijama jer će 12 vrhunskih istarskih vinara po promotivnim cijenama nuditi najbolja vina iz vlastitog asortimana (Vina Laguna, Tomaz, Pilato, Franković, Franc Arman, Damjanić, Geržinić, Ritoša, Peršurić Misal, Deklić, Marijan Arman i Cossetto) u festivalskim brendiranim čašama s mogućnošću povrata kaucije.

 

Ovogodišnja manifestacija pod sloganom „For the Love of Wine“ uz glavni dio programa donosi i pregršt dodatnih zbivanja kojima je vino zajednički nazivnik i o kojima ćemo vas uskoro informirati. Za detaljnije informacije o bogatom programu, izlagačima i ugostiteljima pratite nas na web stranici http://www.winenightsporec.com/  i službenoj Facebook stranici www.facebook.com/winenightsporec/  gdje ćemo kontinuirano objavljivati novosti i detalje o programu.

Valamar Riviera

IN ITALIANO...