Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten u Nurnbergu

Turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten u Nurnbergu

Turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten u Nurnbergu Turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten u Nurnbergu Turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten u Nurnbergu

Od 27. veljače do 03. ožujka 2019. godine turistička ponuda Grada Poreča-Parenzo i općina Tar-Vabriga i Funtana predstavljena je na sajmu Freizeit Touristik & Garten u drugom najvećem gradu Bavarske Nürnbergu. Njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište naročito za goste koji dolaze autom i kamperom.                                                                                                                           

Sajam je to koji se konstantno održava počevši od 1968. godine na sajamskom prostoru od preko 73.000 m2 sa 12 izložbenih hala. Ove godine se na sajam prijavilo 900 izlagača iz 22 zemlje svijeta. Tijekom svojeg petodnevnog trajanja sajam je obišlo više od 105.000 posjetitelja iz raznih zemalja svijeta u potrazi za novitetima prilikom planiranja  svojih godišnjih odmora, što je 2.000 posjetitelj više nego 2018. godine.  

Hala 9 bila je posvećena isključivo turističkim destinacijama, a Turističke zajednice Grada Poreča, Tara – Vabrige i Funtane predstavile su svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu KROATIEN površine 60 m2 na kojem su svoju turističku ponudu predstavili i Turistička zajednica Grada Zadra, Zaton Holiday Resort, Nacionalni Park Paklenica, Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort i Jadranka Kampovi.  

Štand je bio vrlo dobro posjećen  svih pet dana, a posebno dobro u danima vikenda. Posjetitelji su dobili sve informacije o novostima i turističkoj ponudi Poreča, Tara - Vabrige i Funtane a veliko zanimanje među posjetiteljima bilo je za bike ponudu, aktivan odmor, najam kuća za odmor i vilakao i općenite informacije o kulturnim znamenitostima Istre.  

Na području Turističke zajednice Grada Poreča najveći broj noćenja u 2018. godini ostvarili su upravo gosti sa njemačkog tržišta (971.015  noćenja) sa udjelom od 28% u ukupnom broju ostvarenih noćenja. Prema iskazanom interesu posjetitelja sajma može se naslutiti da će i u ovoj godini najveći broj posjetitelja Poreštine ponovno biti gosti iz Njemačke.        

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POREČA

IN ITALIANO...