Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete

Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete

Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete Petak na Adventu Poreč: Djed Mraz, radionice i mađioničar za djecu, navečer koncert legendi Alena Vitasovića i Šajete
Bogat program Adventa Poreč nastavlja se i u petak, 14. prosinca kada na po prvi put na ovoj porečkoj manifestaciji nastupaju legende istarske glazbene scene – Alen Vitasović i Šajeta, koji će na Trgu Matije Gupca okupljene zabavljati od 20 sati.

Osim besplatnog klizanja, Advent Poreč nudi i brojne druge sadržaje za djecu pa će tako sutra, s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici Poreč biti održana radionica „Čarolija riječi“.  Na radionici, napominju iz Gradske knjižnice Poreč, prisjetit će se svih divnih trenutaka koji su djeci obilježili ovu godinu i napraviti listu želja za sljedeću, a najmilije će razveseliti veselim čestitkama. Prijave na broj telefona: 052/434-196

Nakon toga, djecu će na paviljonu dočekati mađioničar, koji će ih svojim trikovima i šalama zabavljati od 18 sati. Ne zaboravimo napomenuti kako je Djed Mraz od petka, 14. prosinca pa sve do nedjelje, 30. prosinca, stalni gost porečkog Adventa u Kućici Djeda Mraza i to od 17 do 19 sati. Djedica će u svojoj kućici odmarati od napornog rada na Sjevernom polu, pa poziva sve da ga posjete, druže se i fotografiraju s njim. Djed Mraz će, zbog dijeljenja poklona djeci diljem svijeta, biti odsutan samo 24. i 25. prosinca.

U porečkom kinu u 18 sati igrat će film Spider-Man: Novi svijet, sinkroniziran na hrvatski, dok u 20 sati igra blockbuster Aquaman.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec