Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Počela besplatna trodnevna Start up akademija za poduzetnike u Poreču

Počela besplatna trodnevna Start up akademija za poduzetnike u Poreču

Počela besplatna trodnevna Start up akademija za poduzetnike u Poreču
Trodnevna Start up akademija za poduzetnike i one koji to žele postati počela je jučer, 11. prosinca 2018. u Poreču. Akademija je besplatna za sve sudionike, a sufinancira je Grad Poreč-Parenzo. Njih pedesetak okupilo se jučer u dvorani Obrtničkog doma, a pozdravio ih je zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić.

Kroz akademiju će polaznici imati prilike savladati osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine, te različite metode i tehnike koje mogu biti korisne u uspješnom poslovanju. Edukacija je namijenjena kako onima koji se već bave poduzetništvom, tako i onima koji tek trebaju realizirati svoju ideju, a na Start-Up akademiji će imati prilike produbiti svoja poduzetnička znanja, upoznati se sa svim pogodnostima koja se nude, ostvariti razmjenu iskustva i ideja, te dobiti mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Edukacija se provodi u organizaciji Udruge Start Up i u suorganizaciji s Istarskom razvojnom agencijom (IDA), te gradovima Buzetom, Umagom, Pulom, Porečom, Rovinjom, Labinom i općinama Svetvinčenat i Medulin, a podržavaju ga HBOR, Zagrebačka Banka i TV Nova.

Više informacija o Start-Up akademiji pronađite na linku: https://bit.ly/2PJXYH7

i pratite novosti na Facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/Start-up-akademija-373168326516522/

Nakon Poreča slijede izdanja po ostalim gradovima u Istri – Buzetu, Umagu i Labinu.