Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Pridružite se humanitarnoj utrci u Poreču: Adventska utrka Poreč / Corsa dell’Avvento di Parenzo

Pridružite se humanitarnoj utrci u Poreču: Adventska utrka Poreč / Corsa dell’Avvento di Parenzo

Još jedna humanitarna akcija priključuje se porečkom Adventu, a svojim sudjelovanjem možete je podržati. Atletski Klub Maximvs u suradnji s Adventom Poreč-Avvento Parenzo organizira Adventsku utrku Poreč/Corsa dell’Avvento di Parenzo u subotu, 22. prosinca 2018. godine, sa startom u 11 sati.

    Utrka je humanitarnog karaktera, te će se startnina od 50 kuna, odnosno, dobrovoljni prilog uplaćen na račun AK Maximvs biti usmjeren Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč. Majica je osigurana za sve one koji se na utrku prijave do 15. prosinca, dok će na kraju utrke svim natjecateljima biti osigurana i okrjepa, a cijelo će vrijeme trkače budno pratiti i tim Crvenog križa za eventualno pružanje pomoći.  

Prijavite se OVDJE

  

Poreč/Parenzo, subota/sabato, 22/12/2018.

Start/finish: Trg/piazza Matija Gubec

Organizator/organizzatore: Advent Poreč-Avvento Parenzo / AK Maximvs Poreč

Staza/percorso: cestovna utrka/corsa stradale 5 km

Prijave/registrazione: 9.00 – 10.30 / Start: 11.00  

Uplate: AK Maximvs Poreč, ul. Nikole Tesle 16, 52440 Poreč. IBAN HR2024020061100717838. Obavezno pod opis plaćanja upisati svoje ime.  

Natjecatelji mlađi od 16 godina, a koji na dan utrke imaju najmanje 14 godina mogu učestvovati uz odobrenje roditelja i liječnika sportske medicine. Za sve detalje molimo pročitati raspis utrke. Predprijave se zaprimaju putem ovog obrasca zaključno s petkom, 21. prosinca 2018.  

IN ITALIANO...

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/

ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec