Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup

Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup

Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup Dovršava se vrtić u Velom Maju, uređeno novo parkiralište, autobusna čekaonica i nogostup

Ususret skorom dovršenju radova i otvorenju novog vrtića u Velom Maju, proteklih je dana dovršeno uređenje parkirališta ispred zgrade vrtića. Osim uređenja parkirnih površina za 12 vozila, na kojima se trenutno izvode radovi postavljanja horizontalne i vertikalne signalizacije, uređen je i nogostup između  parkirališta i ulaza u vrtić. Premještena je i autobusna čekaonica, koja se nekada nalazila uz školu, te je na novoj, sjevernijoj lokaciji  uređeno novo autobusno ugibalište, a proširen je ulaz iz ulice Kampac. Investitor je Grad Poreč-Parenzo, izvođač Ceste d.o.o Pula, a ukupna vrijednost radova je 120 tisuća kuna (+PDV).

Podsjetimo, s obzirom na to da su osnovnoškolci iz područne osnovne škole Veli Maj početkom školske godine prešli u novu Osnovnu školu Finida, slobodne prostorije u Velom Maju prenamjenjuju se u novi vrtić s jasličkim grupama. Radovi su pri kraju, a očekuje se da će tridesetak djece u nove prostore ući nakon zimskih praznika, čime Grad Poreč-Parenzo nastavlja s politikom ulaganja u najmlađe sugrađane, sukladno potrebama i stalnom porastu broja stanovnika.

IN ITALIANO...