Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik Štifanić obišao gradilišta - finida 01 Gradonačelnik Štifanić obišao gradilišta - finida 02 Gradonačelnik Štifanić obišao gradilišta - finida 03

Gradonačelnik Štifanić obišao gradilišta

Danas je porečki gradonačelnik Edi Štifanić sa suradnicima obišao gradilišta na kojima su u tijeku radovi. Obišao je gradnju parkirališta u ulici Rajka Stipe i izgradnju montažnog kružnog raskrižja Finida i porazgovarao s radnicima  koji su ga upoznali sa svim detaljima oko izvođenja radova kao i onih koji slijede.

Stanovnici ulice Rajka Stipe tako će uskoro dobiti 59 novih parkirališnih mjesta, 51 za osobna vozila i 8 za motocikle. Radovi će trajati do kraja mjeseca svibnja, a izvoditelj je poduzeće Cesta d.o.o. Pula. Vrijednost ove investicije iznosi cca 140.000,00 kuna.

Radi se i montažno kružno trokrako raskrižje „Finida“  na županijskoj cesti 5198 čiji je vanjski promjer 30 metara. Vrijednost radova ovog privremenog prometnog rješenja iznosi cca 110.000,00 kuna, a izvoditelj je također poduzeće Cesta d.o.o. Pula. Voditelja oba navedena projekta je Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo.
Obilazeći gradilišta gradonačelnik Štifanić izrazio je zadovoljstvo napretkom radova.