Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik Štifanić otvorio mini fitness club - dom 01 Gradonačelnik Štifanić otvorio mini fitness club - dom 02 Gradonačelnik Štifanić otvorio mini fitness club - dom 03

Gradonačelnik Štifanić otvorio mini fitness club

Danas je u Domu za starije i nemoćne Poreč otvoren mini fitness club na otvorenom. Naime, poklon je to Domu pokojnog Ivana Giannia Šegona koji je prošle godine kao „naj senior“ dobio 8.000, 00 kuna.

Pozdravljam sve vas prisutne i želim vam prije svega puno zdravlja. Zahvaljujem se Gianniju koji je novac iskoristio za kupnju fitness sprava. Ako se obitelj pokojnog nam Giannija Šegona bude složila, na sljedećem Gradskom vijeću predložit ću da se naša Žatika upravo zove njegovim imenom, rekao je gradonačelnik Štifanić u svom obraćanju korisnicima Doma i svim ostalim prisutnima, nakon čega je otvorio mini fitness club. Gradonačelnik je popričao i sa korisnicima Doma te isprobao nove sprave.

Na otvorenju je bila i zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, ravnatelj Doma Mario Laković, pročelnica za društvene djelatnosti Vesna Kordić. Korisnike Doma razveselila je i raspjevala porečka muška klapa „Parentium“.