Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik primio nagrađene učenike OGŠ Slavko Zlatić - prijem 01 Gradonačelnik primio nagrađene učenike OGŠ Slavko Zlatić - prijem 02

Gradonačelnik primio nagrađene učenike OGŠ Slavko Zlatić

08.05.2013.

Gradonačelnik Edi Štifanić i zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, danas su u Velikoj vijećnici primili nagrađene učenike Osnovne glazbene škole „Slavko Zlatić“ koji su u posljednja dva tjedna ostvarili zapažene rezultate na hrvatskim i međunarodnim natjecanjima, a to su gitaristi, flautisti i harmonikaši.

Vaši uspjesi na ovim natjecanjima plodovi su vašeg marljivog rada i truda. Želim vam uputiti čestitke na svim do sada postignutim rezultatima, a posebno na rezultatima koje ste postigli ove godine jer su oni zaista impresivni i kao gradonačelnika ispunjavaju me ponosom. Hvala vam što vašim uspjesima i dobivenim nagradama promičete diljem Hrvatske, ali i šire ime grada Poreča, poručio je gradonačelnik Štifanić učenicima OGŠ „Slavko Zlatić“.

U zadnja dva tjedna, učenici škole zajedno sa svojim učiteljima, osvojili su 20 nagrada od kojih 5 apsolutnih, 6 drugih i 6 trećih. To su bila natjecanja u Splitu, Puli, Daruvaru i Sarajevu.

Uskoro ćete imati i bolje uvjete za rad, jer ćemo riješiti i proširiti glazbenu školu. Naime, za najkasnije dvije godine imat ćemo i srednju glazbenu školu, naglasio je gradonačelnik.
Drago nam je da zapažate naše rezultate, trud i uspjehe te što nas sve ove godine podržavate, rekla je ravnateljica POUP-a Sanja Radetić Fatorić te dodala kako će nastaviti s ovakvim odličnim rezultatima i u budućnosti.
Osvojene nagrade potvrda su predanog rada učenika i njihovih mentora te podrška Škole, Grada i županije.