Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 014 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 018 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 099 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 105 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 133 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 172 Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože - 174

Svečano na Porečkoj bajci u dvorani Veli Jože

Sportska dvorana Veli Jože ponovo je obukla bajkovito ruho. Sportski tereni i rekviziti pretvoreni su u grad iz bajke. Zamkovi, utvrde, kućice, selo i šuma Djeda Mraza, Ulica poklona, prijestolje djeda Mraza oduševile su najmlađe i njihove roditelje.

190 polaznika privatnih dječjih vrtića „Cipelići“, „Crvenkapica“, „Smiješak“ i „101 dalmatinac“ predstavili su se svojim roditeljima i prijateljima u prigodnom programu na velikoj pozornici. Svi učesnici  su svoje prigodne predmete, ukrase, igračke, čestitke koje su zajedno izradili roditelji, djeca i odgojitelji izložili na prigodnoj izložbi, a prilog koji je tom prigodom bio prikupljen doniran je dobrotvorne svrhe. 

Najvažniji gost te večeri bio je Djed Mraz koji je jučer darivao 435 mališana za koje je Grad Poreč osigurao sredstva, od čega 245 djece predškolskog uzrasta, koja ne polaze dječje vrtiće i 190 polaznika privatnih vrtića, prigodnim poklon paketićima  . Veselo druženje nastavlja se i danas, kada će se svojim aktivnostima predstaviti polaznici Dječjih vrtića „Radost“ Poreč i Dječjeg vrtića Paperino.