Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Zabrana građevinskih radova unutar Povijesne jezgre Grada Poreča od sutra

Radi ukazane potrebe i djelotvorne provedbe Odluke o utvrđivanju zabrane za izvođenje građevinskih radova na području Grada Poreča na današnjoj sjednici poglavarstva prihvaćen je prijedlog Odluke kojom se određuje zabrana izvođenja građevinskih radova na svim objektima unutar Povijesne jezgre grada Poreča.

Naime, u ponedjeljak, 16.lipnja 2008.godine, na temelju članka 61. Statuta Grada Poreča (“ Službeni glasnik Grada Poreča”, broj 9/01 i 8/05), te članka 3. Odluke o utvrđivanju zabrane za izvođenje građevinskih radova na području Grada Poreča (“ Službeni glasnik Grada Poreča”, broj 2/99 i i 4/03), Poglavarstvo Grada Poreča, je razmotrilo prijedlog Gradonačelnika Edija Štifanića o zatvaranju Povijesne jezgre grada Poreča za izvođenje građevinskih radova.

Na sjednici je zaključeno da se zatvaraju građevinski radovi za područje Povijesne jezgre grada Poreča. Radi djelotvorne provedbe Odluke o utvrđivanju zabrane za izvođenje građevinskih radova na području Grada Poreča određena je zabrana izvođenja građevinskih radova na navedenom području i to unutar gradskih zidina i dijelu Obale m. Tita unutar tog dijela, kao i Obala A. Šonje, u periodu od 17. lipnja 2008. godine do 30. lipnja 2008. godine.