Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Državni tajnik Aleksander Russo u obilasku sportske dvorane Žatika - top 1 Državni tajnik Aleksander Russo u obilasku sportske dvorane Žatika - top 2 Državni tajnik Aleksander Russo u obilasku sportske dvorane Žatika - top 3

Državni tajnik Aleksander Russo u obilasku sportske dvorane Žatika

Državni tajnik Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Aleksander Russo posjetio je gradilište sportske dvorane Žatika.

Od nadzorne službe i investitora je dobio sve potrebne informacije oko tijeka izgradnje dvorane. Izrazio je zadovoljstvo predstavljenim i viđenim, kao i dinamikom izgradnje obzirom da su radovi uvijek tjedan dana ispred predviđenih rokova.

Uz državnog tajnika gradilište su obišli Alen Benković, direktor Parentiuma d.o.o., Branko Gulić, direktor tvrtke Rex d.o.o. pod čijim se stručnim nadzorom izvode radovi i Edo Kos, član poglavarstva.

Podsjećamo da je otvorenje sportske dvorane koja će se protezati na 12.500 kvadrata predviđeno za 21. studenog ove godine, na Dan sv. Maura, zaštitnika grada Poreča.

Dvorana veličine dva velika rukometna igrališta ili šest košarkaških, će moći primiti 3.700 gledatelja na teleskopskim, fiksnim i montažnim tribinama. U sklopu dvorane će biti ambulanta, manja gimnastička dvorana, osam svlačionica, prostor za trenere i suce, restoran, press centar. Dvorane se gradi prema projektu Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, profesorice Sonje Jurković.