Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik simboličnim rezanjem vrpce otvorio još jedan trgovački centar - mall 01 Gradonačelnik simboličnim rezanjem vrpce otvorio još jedan trgovački centar - mall 02

Gradonačelnik simboličnim rezanjem vrpce otvorio još jedan trgovački centar

Simboličnim rezanjem vrpce, u društvu s članom Uprave za financijsko poslovanje Nenadom Budimirom, gradonačelnik Edi Štifanić otvorio je najnoviji porečki trgovački centar Billu.

- Nekadašnja robna kuća „Riva“ se iz ružnog pačeta pretvorila u prekrasnog galeba i jako me veseli što je upravo ovaj lanac trgovina došao u naš grad te što će naši građani i turisti moći u centru grada kupovati kvalitetne proizvode – rekao je gradonačelnik Štifanić.

Riječ je o projektu vrijednom oko 42 milijuna kuna, a u prodajnom centru Billa zaposlilo se 45 ljudi. Billa je svoj prvi supermarket u Hrvatskoj otvorila krajem 1999. godine u Zagrebu. Danas u Hrvatskoj  ima 51 trgovina, pola od tog broja su supermarketi prodajne površine od 1200 do 2000 m2 te adekvatno velika parkirališta. Investitor Riva Malla je trgovačko društvo Kaufman i sin d.o.o. iz Zagreba.