Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Grad Poreč dodijelio nagrade odlikašima osnovnih škola

Grad Poreč dodijelio nagrade odlikašima osnovnih škola

U srijedu, 4. srpnja 2012. godine, u Maloj vijećnici Grada Poreča s početkom u 10,00 sati, dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Vesna Kordić održale su prijem te uručile nagrade za odlične učenike Osnovne škole Poreč i Talijanske osnovne škole Bernardo Parentin.

Nagrade su dodijeljene učenicama koje su s odličnim (5,00) uspjehom završile sve razrede osnovne škole. Prijemu su također prisustvovali ravnatelji škola, Edi i Ester Zarli.

U uvodnom dijelu dogradonačelnica je čestitala odličnim učenicama i njihovim učiteljima na predanom radu i uspjesima, te posebno istakla kao je nastavni program opširan i zahtjevan te kako nije nimalo jednostavno ostvariti odlične rezultate u svim predmetima kroz  osam godina osnovnoškolskog obrazovanja. Vi ste naš ponos, prenosite imena škola, mentora, ali i grada Poreča i na tome smo vam zahvalni, zaključila je Štifanić Dobrilović.  

U školskoj godini 2011./2012. ukupno je 3 učenika odlikaša i to: Laura Banko, Hana Lač i Carlotta Šegon. Ravnatelj Osnovne škole Poreč Edi Zarli je rekao da su odlične učenice lokomotive škole i naglasio kako osim mentora i ravnatelja iza ovakvih odlikašica stoje i kvalitetni roditelji.

Činjenica da su samo tri učenice ostvarile odličan uspjeh kroz svih osam godina govori kako su one doista bile vrijedne i u konačnici riješile zadatak na najbolji mogući način, stoga im želim puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu, a osobno želim da nam se jednog dana vrate u Poreč, zaključila je ravnateljica Talijanske osnovne škole Bernardo Parentin, Ester Zarli. Kraj svečanosti je obilježen dodjelom poklona i zajedničkom fotografijom nagrađenih s predstavnicama Grada Poreča.