Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Najbolji osnovnoškolci na prijemu kod dogradonačelnice

Najbolji osnovnoškolci na prijemu kod dogradonačelnice

Gotovo da nije bilo dovoljno mjesta u Velikoj vijećnici za sve nagrađene učenike i profesore Osnovne škole Poreč koje je danas dogradonačelnica Grada Poreča – Parenzo Nadia Štifanić Dobrilović primila i uručila pohvalnice.

Učenici su, naime, postigli zavidne rezultate na natjecanjima iz hrvatskog jezika, matematike, geografije, informatike, vjeronauka, ali i brojnih sportskih disciplina kako na županijskoj tako i na državnoj razini.

Drago mi je što upravo vas najbolje mogu u gradonačelnikovo i svoje osobno ime pozdraviti u ovako velikom broju. Uspjeti realizirati sve što školski nastavni program od vas traži, a pritom osvojiti brojne nagrade je doista veliki uspjeh i stoga vam od srca čestitam, kazala je na prijemu učenika i učitelja Osnovne škole Poreč dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović.

Draga djeco, ponosni smo na vas i raduje nas što prenosite ime škole diljem Republike Hrvatske, ponos ste vašim profesorima, ali i našem gradu. Velika je čast imati toliko uspješne djece, zaključila je dogradonačelnica i podijelila pohvalnice učenicima i učiteljima. Ravnatelj škole Edi Zarli se zahvalo dogradonačelnici na podršci i kazao kako će sutra tijekom proslave Dana škole i oni pohvaliti svoje najbolje učenike.  Nakon podjele pohvalnica dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović se s nagrađenima fotografirala ispred gradske palače.