Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Bajkeri stižu u Novu Vas – idućeg vikenda 13. Bike&Rock Days!

Bajkeri stižu u Novu Vas – idućeg vikenda 13. Bike&Rock Days!

Bajkeri stižu u Novu Vas – idućeg vikenda 13. Bike&Rock Days! Bajkeri stižu u Novu Vas – idućeg vikenda 13. Bike&Rock Days!
Gotovo tri tisuće sudionika očekuje se na 13. izdanju Bike&Rock Daysa u porečkoj Novoj Vasi od 31. svibnja do 2. lipnja 2018., najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u prostorima MK Highlandersa u Novoj Vasi. Ove se godine Bike&Rock Days klub organizira u suradnji s Mjesnim odborom Nova Vas i Gradom Porečom-Parenzo, a program su predstavili predsjednik MK Highlanders Mateo Bernobić, dopredsjednik Sebastian Prodan i tajnik kluba Aleksandar Stefanov, te gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

- Posebno me veseli da najavljujemo ovu manifestaciju u novim prostorijama kluba, koje smo zajedno s klubom renovirali prošle godine. Također, drago mi je da se ova manifestacija održava u Novoj Vasi, koja je jedan od najvećih porečkih mjesnih odbora i ove godine se ekipa iz kluba posebno potrudila da ovo okupljanje podigne na jednu novu razinu, rekao je gradonačelnik Peršurić. – Po najavama, privatni smještaj za vrijeme manifestacije u Novoj Vasi i okolici bit će do kraja popunjen, tako da je pred nama jedna lijepa i posjećena manifestacija u predsezoni, rekao je gradonačelnik i posebno pohvalio humanitarnu notu ovog susreta. Naime, MK Highlanders od svog osnutka intenzivno se bavi humanitarnim radom, te je proveo čitav niz humanitarnih akcija, pa će i ove godine, u dogovoru s Društvom invalida Poreč na dvije lokacije biti postavljene kutije Društva invalida za dobrotvorne priloge. Sva sredstva koje se ovom prigodom prikupe namijenjena su radu mobilnog tima Društva invalida Poreč.

Predsjednik kluba Mateo Bernobić najavio je da će ove godine Nova Vas imati dvije bine, s nekoliko različitih bendova, moto cross utrku, kao i bogatu eno-gastronomsku ponudu. – Cilj nam je kroz ovu manifestaciju predstaviti Poreč i našu ponudu svim posjetiteljima, a posebno izdvajamo tradicionalni defile koji će se održati u subotu u 15 sati. Nakon vožnje, okupit ćemo se svi na Peškeri gdje će se napraviti i milenijska fotografija s porečkom starogradskom jezgrom u pozadini, najavio je Bernobić i zahvalio velikoj podršci svim sponzorima i pokroviteljima, te Gradu Poreču-Parenzo.

– Očekujemo veliku posjećenost i od stranih motociklista – iz Italije, Mađarske, Poljske, Austrije, pa smo se potrudili da za svakog bude ponešto, rekao je tajnik kluba Aleksandar Stefanov, - Bit će lokalne eno-astronomske ponude, ali i raznolike moto ponude, prerade motora, moto oprema. Želja nam je da ovaj susret pretvorimo u cjelodnevni program, koji mogu obići i obitelji s djecom, upoznati bajkere i upiti pozitivnu atmosferu kakva vlada među nama, zaključio je Stefanov. Dopredsjednik Sebastian Prodan posebno je izdvojio koncert Opće opasnosti i Rewind band – cover bend Vasco Rossi.

Ovim putem pozivaju se svi bajkeri i bajkerice, ljubitelji motora, oni koji to još nisu ili će tek postati, svi one koji žele poslušati dobar koncert, podružiti se s prijateljima ili jednostavno one koji žele provesti opušten produženi vikend, da se pridruže 13. Bike&Rock Daysima.

IN ITALIANO...