Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

II.Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi

Poreč, 16.5.2018. - Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo donio je 16. svibnja 2018. Odluku  o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Poreča-Parenzo za 2018. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi.

Odlukom se utvrđuje i dokumentacija za provedbu II. Natječaja. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture,  zdravstva i socijalne skrbi objavljuje i provodi Upravni odjel za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu. Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva I razvoj civilnog društva iz Pule. Javni natječaj objavljuje se 16.5.2018., a rok za podnošenje prijava traje do 15.6.2018.

IN ITALIANO...

Tekst natječaja i obrasci