Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Sezonsko zapošljavanje porečkih učenika srednjih škola i studenata

Sezonsko zapošljavanje porečkih učenika srednjih škola i studenata
Centar za mlade Poreč i ove godine pokreće volontersku aktivnost „Sezonsko zapošljavanje mladih“, koja se provodi s ciljem kreiranja politike sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola Poreča te studenata s područja Poreča.  Projekt je to koji je Grad Poreč-Parenzo započeo još 2010. godine u suradnji s Fondom Zdravi grad, dok je ova uspješna aktivnost od 2014. proširena i na porečke studente.

Posredovanjem između poslodavaca i učenika studenata, mladima se osigurava partnerski odnos s poslodavcima, potpomaže bolji protok informacija o sezonskim poslovima koji se u Poreču nude te razvija sustav kojim će se regulirati status sezonski zaposlenih učenika i studenata.

Kako bi se pomoglo mladima Poreča te posredovalo i doprinijelo informiranosti mladih o poslovima koji se ljeti nude, Centar za mlade Poreč objavljuje obrasce koji su namijenjeni učenicima srednjih škola i studentima Poreča koji su zainteresirani za sezonski rad, neovisno o tome imaju li interes za točno određenu vrstu posla ili su spremni raditi bilo kakav posao.

Učenici i studenti svoje ponude poslodavcima mogu uputiti isključivo putem obrasca koji će se nalaziti na web stranicama Grada Poreča-Parenzo  http://www.porec.hr/   i  Facebook stranici Centra za mlade Poreč. Ispunjene obrasce potrebno je poslati na e-mail adresu: sezonsko.zaposljavanje@porec.hr  .

Ovim putem pozivamo i poslodavce koji traže učenike i studente za posao u ljetnoj sezoni da svoje ponude poslova pošalju na gore naveden e-mail.

IN ITALIANO...