Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Festival rukometa u Poreču od 3.- 6.05.2012.

Ljubitelji rukometa će prvog vikenda u svibnju zasigurno uživati u bogatom rasporedu Festivala rukometa u Poreču u sklopu kojeg će u dvorani Žatika moći bodriti svoje favorite u polufinalnim susretima, ali i finalnom ogledu Kupa Hrvatske za muškarce, te završnici 1. HKRL za mladiće.

Hrvatska radiotelevizija će iz porečke Žatike izravno prenositi jednu polufinalnu utakmicu kao i veliko finale Kupa Hrvatske za muškarce. U sklopu trodnevne manifestacije koja će se održati od  3.- 6. svibnja 2012 na programu su i seminari za rukometne trenere i suce, te skupština Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza. XXXVI Središnji seminar za rukometne trenere Hrvatske organizira Udruga trenera HRS-a od 04.05. do 06.05.2012. u Poreču. Nakon dugogodišnje uspješne organizacije seminara u Puli te prošlogodišnje u Zadru, Upravni odbor HRS-a i Udruge trenera jednoglasno su odlučili da se seminar održi u Poreču tijekom Festivala rukometa. Istovremeno će se u Poreču održati i Seminar za suce i nadzornike. Predavanja će se održavati u SD Veli Jože, a smještaj je organiziran u nekoliko smještajnih jedinica.

U suradnji sa Europskom rukometnom federacijom (EHF) Seminar HRS-a ulazi u europski sustav seminara za edukaciju trenera te se očekuje i znatni broj inozemnih sudionika. Predavači su i ove godine eminentni stručnjaci iz područja kinezioloških znanosti i sporta. Sve vježbe na predavanjima demonstrirati će MUŠKA MLAĐE KADETSKA REPREZENTACIJA HRVATSKE.

Seminar počinje 04.05.2012. (petak) u 10:00 sati u SD Veli Jože, Poreč, a završava 06.05.2012. (nedjelja) u 12,00 sati. (Sve informacije u svezi Seminara možete pronaći na web stranici Udruge trenera www.uhrt.hr. )

Djeca će tijekom vikenda imati priliku družiti se sa svojim rukometnim idolima, klubovima finalistima Kupa Hrvatske ( o detaljnimterminima ćemo pravovremeno obavijestiti). Rukometni klub Poreč će za posjetitelje našeg grada i ljubitelje rukometa u petak i subotu navečer od 20 sati nadalje organizirati druženje na gradskoj rivi.

Festival rukometa organizira Hrvatski rukometni savez u suradnji s Rukometnim klubom Poreč i Gradom Porečom.