Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Pozdrav proljeću

U nedjelju, 25. ožujka polaznici radionica Društva Naša djeca su u prepunoj dvorani porečkog kazališta prezentacijom svojih vještina i raskošnog talenta pozdravili ovogodišnje proljeće. U programu pod nazivom Pozdrav proljeću, koji je trajao sat vremena, nastupilo je 130 djece i mladih.

Na samom početku programa u foajeu  kazališta otvorena je izložba radova likovne radionice DND-a koju vodi Aleksandra Vinkerlić.

Program je nastavljen plesnim i pjevačkim programom u kojem su osim djece iz radionica DND-a sudjelovali i njihovi gosti – mali zbor koji djeluje pri dječjem vrtiću Crvenkapica pod vodstvom prof.  Sanje Pančevski te mladi iz udruge Urbana subkulturna baza.

Kroz program je, odlično kao i uvijek,  vodio USB-ovac Gordan Gregurović, a publika je velikim pljeskom nagrađivala svaku izvedbu i koreografije koje su osmislile voditeljice Adila Bidžos, Elisabeth Wertheim i Ivana Domazet. 

Posebno toplo i velikim aplauzom nagrađen je  prvi nastup grupe mladih s posebnim potrebama – Modna radionica Dream, koja djeluje pri USB-u pod volonterskim vodstvom Ester Radolović i  mentorice Jasne Vučak.