Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju

Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju

Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju Uređeni pješački prijelazi u Antoncima, postavljeni „ležeći policajci“ kod škole u Žbandaju
Na temelju zahtjeva nadležnih mjesnih odbora i građana, kroz naselje Antonci i pokraj autobusnog stajališta označena su četiri pješačka prijelaza na lokalnoj cesti 50046, te je upotpunjena i postojeća prometna signalizacija. Time će se povećati razina sigurnosti svih sudionika u prometu, posebice zbog postojanja dječjeg vrtića i autobusne čekaonice te povećanog broja najmlađih sudionika u prometu u tom porečkom naselju.

Povećanje sigurnosti u prometu i u Žbandaju je bio glavni razlog postavljanja ležećih policajaca u blizini škole. Naime, osnovnu školu u Žbandaju dnevno pohađa stotinjak učenika, a odmah do nalazi se i stajalište za autobus, crkva i trgovina. Tako su, osim „ležećih policajaca“, u Žbandaju označena tri pješačka prijelaza na lokalnoj cesti te je pojačana i upotpunjena postojeća prometna signalizacija u zoni smirenog prometa.

Grad Poreč – Parenzo dao je izraditi prometni elaborat dopune prometne signalizacije i opreme na  dionicama u Žbandaju i Antoncima, a izradilo ga je  poduzeće Via Konzalting d.o.o. Novigrad i za koje je su ishodovane sve potrebne suglasnosti.

IN ITALIANO...