Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
11. Tjedan psihologije u Poreču

11. Tjedan psihologije u Poreču

Porečki psiholozi, u koordinaciji Zdravog grada Poreč,  najavljuju obilježavanje  11. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 19. do 25. veljače 2018. Različitim događanjima i prigodnim aktivnostima porečki psiholozi će i ove godine komunicirati sa građanima svih dobnih skupina te približiti primjenu psihologije i psihološke struke u praksi i životu zajednice.

Psihologija je znanost u okviru koje su se razvile brojne primijenjene grane. Samim tim psiholozi su stručnjaci koji na različite načine i kroz različite sustave ulaze u živote ljudi te ih osnažuju ali i poučavaju o razumijevanju ljudskog ponašanja, potreba, vještinama komunikacije. Često osnažuju ljude za bolje međuljudske odnose (obiteljske i u radnom okruženju), pomažu im da unaprijede socijalne vještine, da prihvate sebe te da budu sretniji, zadovoljniji i uspješniji u svojim životima. Pružaju pomoć i podršku posebno ranjivim skupinama ali i svim onim osobama koje kod sebe prepoznaju da su u nekom periodu života zapale u teškoće. Psiholozi su stručnjaci koji svojim znanjima mogu značajno doprinijeti kvaliteti života  pojedinaca, čitavih obitelji, međuljudskim odnosima u radnim organizacijama te doprinijeti stvaranju toplog i podržavajućeg  socijalnog okruženja u zajednici koja tada postaje bolje i sigurnije mjesto za život.

11. Tjedan psihologije u Poreču bit će popraćen brojnim aktivnostima koje su prikazane u ovogodišnjem programu te pozivamo sve Porečane da program poprate!

Na razini države obilježavanje Tjedna psihologije organizira Hrvatsko psihološko društvo uz suorganizaciju Hrvatske psihološke komore.

Zdravi grad Poreč

IN ITALIANO...

Dodatni materijali