Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

I ove godine Grad Poreč daruje

Odsjek za društvene djelatnosti u mjesecu prosincu 2011. godine realizirat će nekoliko prigodnih programa namijenjenih djeci predškolskog i školskog uzrasta, starijim osobama i invalidnim osobama.

Ove je godine Grad Poreč - Parenzo financijski i organizacijski podržao sve one prigodne prosinačke aktivnosti i programe za djecu, koje je podržavao i ranijih godina samo na drugim lokacijama.
Od 13. do 22. prosinca u prostorima Pučkog otvorenog u učilišta održati će se prigodni program “Porečka bajka” namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta, kojom prigodom će Grad Poreč-Parenzo, darivati 1400 svojih najmlađih stanovnika prigodnim poklon paketima i kazališnom predstavom „Pavao i njegov Glavao“ kazališta „Smiješak“.
U suradnji sa DND Poreč realizirati će se i Dječji festival „Veseli glasi - Voci allegre“, čiju realizaciju Grad Poreč - Parenzo financira u cijelosti. Sve predškolske ustanove (Radost, Paperino) i privatni vrtići (DV Crvenkapica, DV 101 dalmatinac, DV Cipelići i DV Smiješak) predstavit će se također u prostoru POUP-a prigodnim programom i izložbom radova djece polaznika tih ustanova.
Svoj djeci smještenoj u ustanove socijalne skrbi i udomiteljske obitelji također su osigurani pokloni (cca10).
Prigodni program u Domu za stare i nemoćne osobe Poreč održati će se 21.12.2011.- tom prigodom darivati će se svih 83 korisnika stalnog smještaja i 20 korisnika poludnevnog boravka u Domu za stare.Prigodnim poklon paketima Grad Poreč- Parenzo darivat će i posjetiti 32 stare osobe smještene u ustanove (Dom Novigrad, Dom Rovinj, Dom Nedešćina, A. Štiglić Pula, Vila Idola, Vila Marija, Dom Motovun i dr.). 
Na prigodnoj svečanosti održanoj 3.12.2011. godine podijeljeni su prigodni pokloni invalidnim osobama (110 osoba) u prostoru «Društvu invalida». Za one koji nisu bili u mogućnosti doći na svečanost organizirati će se prigodna posjeta kućama.
Grad Poreč - Parenzo je ove godine osim gore navedenog financirao kazališne predstave za svu djecu predškolskog uzrasta na svom području, te pripremu prostora i stručne voditelje, snimanje matrica, nabavku nagrada i sl. za održavanje dječjeg festivala Veseli glasi - Voci allegre.

Program Porečke bajke 2011. u prilogu

Dodatni materijali