Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino, uz glazbu

Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino, uz glazbu

Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino, uz glazbu Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino, uz glazbu Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino, uz glazbu
Za sve građane i goste Poreča sutra, 24.prosinca 2017., organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić će, zajedno sa svojim zamjenicima, na Trgu Matije Gupca od 10.00 sati dijeliti besplatan bakalar i vino.

Uz prigodnu zakusku, osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Baredinesauri i nagrađeni izvođači dječjeg glazbenog festivala Veseli glasi-Voci allegre, kako bi zajedno, prije odlaska domovima i  priprema za Badnju večer, obilježili početak jednog od najljepših razdoblja u godini.

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište, a osiguran je i besplatan parking na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč. Tu je i adventski vlakić, koji vozi subotom i nedjeljom.

 Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/  ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec .