Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Završeni radovi na proširenju ulice Tin Ujević

Završeni radovi na proširenju ulice Tin Ujević

Završeni su radovi na proširenju ulice Tin Ujević koja ima izlaz prema ulici Mate Vlašića s jedne strane i M.Gioseffia s druge strane, a koji su započeli krajem lipnja.

Planirani zahvat obuhvatio je polaganje asfaltnog zastora u dužini od cca 70,00 m i širini od 3,60 m odnosno ukupne površine 252,00 (m2). Navedene je radove izvela tvrtka Cesta d.o.o. Pula. Prije polaganja asfaltnog zastora Plinara d.o.o. Pula izvršila je radove na polaganju plinovoda u obuhvatu proširenja navedene ulice.
Također je izgrađen i armirani betonski potporni zid čiji su izvođači tvrtke Mipcro d.o.o. Ivanec i Vemar građevinarstvo d.o.o. Poreč. Potporni zid dužine je 44,00 m, visine od 0,50 do 2,80 m, debljine 30 cm preuzima statička i dinamička opterećenja novo proširene prometnice.

Ovom investicijom vrijednom 114.300,00 kuna + pdv UO za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo nastavlja kontinuitet ulaganja u gradske prometnice, poboljšanje protočnosti prometa te povećanju sigurnosti kako sudionika u prometu tako i pješaka.