Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Završila sa radom I. smjena Ljetnog kampa

U subotu 9. srpnja završila je sa radom  1. smjena ovogodišnjeg „Ljetnog kampa“. U razdoblju od 27.06. do 09.07.2011. godine 93 djece bilo je upisano u prvu smjenu. Mali polaznici demonstrirali su pred roditeljima, nonama i nonićima svoje nove plivačke, plesne i žonglerske vještine.

Organizator ovogodišnjeg Kampa je Grad Poreč-Parenzo, koji ovim ljetnim programom omogućuje sudjelovanje u Ljetnom kampu što većem broju djece sa područja Grada Poreča-Parenzo, sa ciljem da kvalitetno i pod stručnim nadzorom provode slobodno vrijeme za vrijeme ljetnih školskih praznika.  

Ekonomska cijena boravka djece u Ljetnom kampu 2011. godine je 1.200 kuna po djetetu po smjeni. Grad Poreč-Parenzo i roditelji sudjeluju u ekonomskoj cijeni boravka djeteta  svaki sa 50% iznosa, što iznosi 600 kuna, po djetetu, po smjeni. Za roditelje sa dvoje i više djece  utvrđene su olakšice u plaćanju boravka djece u Kampu, pod uvjetom da djeca i roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča.                 
Boravak djece u socijalnoj potrebi s prebivalištem na području Grada Poreča   je besplatan. Prijedlog takve djece daje Centar za socijalnu skrb iz Poreča, a program se realizira u suradnji sa Crvenim križem u Poreču, koji djecu besplatno prevozi.