Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča

Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča

Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča Mjesec borbe protiv ovisnosti za zdravlje djece i mladih Poreča
Mladi ljudi razvojno su osjetljiva skupina i najrizičniji za razvoj ovisnosti! Tijekom rasta i razvoja istražuju, eksperimentiraju, radoznali su, često povodljivi ali i spremni na učenje.  Baš zato su preventivni programi, osmišljene stručne inicijative i programi za djecu i mlade vrlo važni,  upečatljivi i vrijedni za zdravo odrastanje.

Porečkim programom u Mjesecu borbe protiv ovisnosti, od 15.11. do 15.12. , svake se godine obilježava završnica cjelogodišnjih preventivnih zaštitnih programa za mlade.  I ove će godine mladi biti uključeni u radionice, projekte, kviz, susretati se sa stručnjacima iz područja rada sa ovisnicima, biti sudionici okruglih stolova, pripremati izložbe na temu zdravih životnih izbora te tako usmjeravati vlastito ponašanje i svoje izbore  učiti donositi odgovorne odluke kako bi odrasli neovisni.

Pozivamo vas da i ove godine popratite i podržite porečki program „Zajedno protiv ovisnosti“ 2017. za zdravlje djece i mladih Poreča.

Zdravi grad Poreč

IN ITALIANO...