Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
WinDaysi i iduće godine u Poreču

WinDaysi i iduće godine u Poreču

WinDaysi i iduće godine u Poreču WinDaysi i iduće godine u Poreču WinDaysi i iduće godine u Poreču
Microsoft WinDays konferencija, najveće regionalno okupljanje biznismena, poduzetnika i ICT stručnjaka, i iduće se godine vraća u Poreč. Od 24. do 28. travnja 2018. otok Sveti Nikola okupit će više od 2 000 sudionika iz cijele regije te iz država Europe.

WinDaysi su jedna od najdugovječnijih domaćih konferencija, a osamnaesto izdanje donosi određene promjene u načinu pristupa poslovnim i tehnološkim temama. U suvremenom poslovanju tehnologija je već dugo prihvaćena kao sredstvo koje može unaprijediti efikasnost, produktivnost te podići poslovanje na novu razinu. Zato će se WinDays18 Business konferencija 24. i 25. travnja fokusirati na konkretna poslovna rješenja i alate koje sudionici odmah mogu primijeniti u svom poslovanju. Također, bavit će se i perspektivnim industrijskim granama u kojima domaće tvrtke mogu postići globalnu konkurentnost.

Tatjana Skoko, direktorica WinDays18 Business konferencije, otkrila je:

- Program konferencije bit će u velikoj mjeri posvećen praktičnim primjerima, odnosno studijama slučaja da bi sudionici saznali kako su pojedini poslovni izazovi riješeni u praksi te u kojoj mjeri moderna tehnologija utječe na poslovanje. Želimo pokazati da su investicije u modernizaciju poslovanja i digitalnu transformaciju itekako nužne te da su njihovi učinci vrlo brzo vidljivi na poslovnim rezultatima.

WinDays18 Technology konferencija će od 25. do 27. travnja donijeti pregled najaktualnijih trendova i novosti iz svijeta tehnologije, s naglaskom na konkretna tehnološka rješenja i alate. Ključne teme bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim informacijskim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava, kao i rješenjima baziranim na otvorenom kodu.

Igor Pavleković, direktor WinDays18 Technology konferencije, najavio je:

- Technology konferencija stekla je status nezaobilaznog okupljanja za ICT, ali i poslovne stručnjake upravo zbog kvalitete predavanja te izvrsnih stranih i domaćih predavača, što nam je svake godine motiv da podignemo ljestvicu još više. Osamnaesto izdanje konferencije donijet će više od 100 predavanja, a poseban naglasak će biti na konkretnim inteligentnim tehnološkim rješenjima, alatima i praktičnoj primjeni istih u svrhu konkretnih rješavanja poslovnih problema.

Više informacija o konferenciji možete doznati na:

http://www.windays.hr/

https://web.facebook.com/MicrosoftWinDays/

Microsoft WinDays PR

IN ITALIANO...