Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Novi parkomati postavljeni u užem centru grada

Novi parkomati postavljeni u užem centru grada

Novi parkomati postavljeni u užem centru grada Novi parkomati postavljeni u užem centru grada
U užem centru na frekventnim lokacijama s aspekta prometa u mirovanju u 2. zoni, u rad su pušteni novi uređaji za naplatu parkiranja – parkomati i to u ulici Istarskog razvoda, Vukovarskoj ulici te na Trgu J. Rakovca.

Postavljanjem parkomata na navedenim lokacijama, a isti su početkom srpnja postavljeni i u ulici Rade Končara, Turističko šetalište te u Zagrebačkoj ulici, Usluga Poreč d.o.o. nastavlja sa investicijama, inovacijama i podizanjem standarda na tom području.

Novi parkomati imaju mogućnost uplate parkirne naknade putem bankovnih kartica, uz već postojeće opcije koje uključuju papirnati novac i kovanice. Uvođenjem novih mogućnosti uplate parkirnih karata, znatno je olakšano korištenje parkirališta, odnosno, plaćanje parkirne naknade svim korisnicima, a pogotovo pogoduje stranim posjetiteljima našeg grada.

Usluga Poreč d.o.o. posljednjim je investicijama na području parkirališta dokazano podignula standard istih na zavidnu razinu, a ovom investicijom u visini od oko 200.000 kuna, nastavljena je modernizacija otvorenih parkirališta, što otvara brojne mogućnosti za daljnja unaprjeđenja i uvođenje novih oblika naplate i kontrole u budućnosti.

Usluga Poreč d.o.o. trenutno u zimskom periodu upravlja sa oko 400 parkirnih mjesta otvorenog tipa, a direktna naplata se osim putem m-naplate (SMS-om) može izvršiti na 19 parkomata s mogućnošću korištenja kovanica, novčanica te kreditnih kartica. Nabavom 3 nova uređaja, prosječna starost parkomata u našem gradu  smanjena je sa 6 na 5 godina.

IN ITALIANO...