Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Grad Poreč-Parenzo organizira informativni dan za poljoprivrednike

U sklopu besplatnih edukacija i drugih aktivnosti, koje se od otvaranja Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju otvorenja u 2015. godini redovito održavaju, Grad Poreč-Parenzo organizira informativni dan za poljoprivrednike, koji će se održati u petak, 17. studenog 2017. s početkom u 17,00 sati, na adresi Žbandaj 34a.

Informativni dan je namijenjen poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o nizu mogućnosti i potpora poljoprivredi, koje nude razne institucije i fondovi.

Prisutnima će se predstaviti sljedeće teme:

Lokalna akcijska grupa „Središnja Istra“ (LAG)

– „Mogućnosti razvoja poljoprivrednih gospodarstava putem Lokalne razvojne strategije LAG- Središnja Istra“ , te će predstaviti mjere koje se planiraju u 2017/2018 i proceduru istih.

Institut za poljoprivredu i turizam

– „Potpora istarskim poljoprivrednicima kroz projekt Domaća web tržnica“

Parentium Konzalting d.o.o.

– „Predstavljanje mogućnosti povlačenja sredstava iz Mjera programa Ruralnog razvoja i nacionalnih Programa RH namijenjenih proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda“

Informativni dan besplatan je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na http://www.porec.hr/  pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjena broja sudionika odnosno najkasnije do četvrtka, 16. studenog 2017.                                                      

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

IN ITALIANO...