Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Promocija priručnika „Dok nabrojim do tri… Hoću li se snaći“

U četvrtak, 19. svibnja, u prostorijama Zdravog grada Poreč, održana je još jedna u nizu prezentacija, ovoga put publikacije naše stručnjakinje s područja razvojne psihologije, magistrice Sandre Milotti Ašpan.

Štivo je ovoga puta namijenjeno najmlađima, što slikovito govori i sam naslov „Dok nabrojim do tri…hoću li se snaći?“  Svrha ovog priručnika je pružiti podršku zdravom rastu i razvoju najmlađih te osigurati osnaživanje roditeljskih kompetencija , pomoći roditeljima da  spontano i opušteno usmjeravaju djecu u pronalaženju njihova vlastita puta odrastanja.                

Promocija nove edicije „Zdravog grada“ Poreč je upriličena povodom Nacionalnog dana zdravih gradova koji se obilježava 20. svibnja. Istom se nastojalo poručiti kako je misija zdravih gradova odgovarati na specifične potrebe građana u zajednici s ciljem podizanja kvalitete života i unapređenja zdravlja. Promocija je po običaju održana u ugodnom ozračju, uz prisustvo većine porečkih stručnjaka s područja odgoja i obrazovanja. Nakon uvijek toplih i srdačnih uvodnih riječi koordinatorice „Zdravog grada“ Nataše Basanić-Čuš, kroz sadržaj knjige proveo nas je Sandrin kolega iz klupe i dugogodišnji suradnik Anđelko Botica, u svom prepoznatljivom i osebujnom, te prije svega veselom i ljudskom stilu. Uslijedile su riječi uvijek spontane i jednostavne, a upravo zbog toga, usudio bih se reći vizionarke, naše Spisateljice. Prisutne je srdačno pozdravila zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović uz iskrene čestitke i pohvale za dugogodišnji rad usmjeren podršci građanima Poreča.                

Hvala svima koji su došli upriličiti ovaj veliki događaj, prije svega za porečke mališane i njihove roditelje. Do sljedećeg druženja.

Vaš Zdravi grad Poreč