Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Počela obnova vodoravne signalizacije

Danas, 10.svibnja 2011. godine na području grada Poreča započela je obnova vodoravne signalizacije. Obnova vodoravne signalizacije na području Grada Poreča – Parenzo u 2011. godini obuhvaća obnavljanje uzdužnih bijelih crta, otoka, pješačkih prijelaza, strelica, oznaka stop, stop linija i ostale vodoravne prometne signalizaciji.

Izvođenje radova na obnovi vodoravne signalizacije vršiti će se prema narudžbama i iskazanim potrebama investitora u roku od  deset dana od dana zaprimanja naloga.

Izvođač radova je poduzeće Istarske ceste d.o.o. Pula čija je ponuda na natječaju koji je zaključen krajem ožujka 2011. godine bila najpovoljnija. Vrijednost radova iznosi 492.285,54 kn (bez PDV-a) za 2011. i 2012. godinu, a sredstva su osigurana u Proračunu Grada Poreča – Parenzo za 2011. godinu.
Koordinator, organizator, voditelj projekta i nadzor je Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo. Molimo sve sudionike u prometu da prilagode brzinu kretanja radovima na cesti te da ne prelaze preko svježe iscrtanih oznaka i linija. Dobro označena vodoravna signalizacija omogućuje sigurniju i bolju vožnju svim sudionicima u prometu.